Οι συμβουλές μας

Υγεία του εντέρου > Οι συμβουλές μας

Οι συμβουλές μας για την υγεία του εντέρου σας.

Προβλήματα εντερικής διέλευσης (διάρροια ή δυσκοιλιότητα) ή αίσθηση εντερικής δυσφορίας (μετεωρισμός, φούσκωμα): μερικές φορές το πεπτικό μας σύστημα μας ενοχλεί … Ενημερωθείτε για τις γαστρεντερικές διαταραχές και ανακαλύψτε όλες τις συμβουλές μας για τη βελτίωση της υγείας του εντέρου σας! Σε αυτές τις διαφορετικές ενότητες, θα βρείτε πρακτικές πληροφορίες και συμβουλές για τις γαστρεντερικές διαταραχές …

Ο ορισμός της οξείας διάρροιας, οι αιτίες και η θεραπεία της δεν θα είναι πια μυστικό για εσάς. Στο κεφάλαιο για τη διάρροια, θα βρείτε επίσης πιο συγκεκριμένες πληροφορίες για τη διάρροια των ταξιδιωτών, καθώς και για τη γαστρεντερίτιδα.

Πέρα από τον ορισμό και τις συνήθεις αιτίες της περιστασιακής δυσκοιλιότητας, θα είστε σε θέση να ανακαλύψετε τις τροφές που μπορείτε να χρησιμοποιείτε και εκείνες που πρέπει να αποφεύγετε σε περίπτωση δυσκοιλιότητας, να καταλάβετε γιατί η δυσκοιλιότητα επηρεάζει τις γυναίκες συχνότερα (και ακόμη περισσότερο τις έγκυες γυναίκες), ή να διαβάσετε τις συμβουλές υγιεινής και διατροφής για να αποφύγετε τη δυσκοιλιότητα. Παρουσιάζονται οι διάφορες κατηγορίες φαρμάκων με υπακτική δράση που συστήνονται στη θεραπεία της περιστασιακής δυσκοιλιότητας.

Καλή ανάγνωση!